İŞ İLANLARI Sunexpress - Uçuş Seviyesi: Genç | 2025-2026 | Uçuş Yetenek Programı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havakariyer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

havakariyer

Havakariyer.net
Yönetici
Admin
Moderatör
Kullanıcı
Skytrax tarafından 2024 Avrupa'nın En İyi Eğlence Havayolu seçilen SunExpress, yetenek programı için havacılık tutkunu yeni adaylar arıyor: FLY | Uçuş Seviyesi: Genç.

FLY'da yeteneklerinize göre, kariyerinize hızlandırılmış bir şekilde başlama şansına sahip olacağınız farklı departmanların bir parçası olacaksınız.

Bu yıl, FLY için Mühendislik Departmanında herhangi bir pozisyon bulunmayacağını, bu nedenle Uçak Mühendisliği veya Havacılık ve Uzay Mühendisliği mezunlarını dikkate almayacağımızı lütfen unutmayın. İlgili mühendisleri bu bölümlerdeki giriş seviyesi pozisyonlar için LinkedIn üzerinden başvurmaya teşvik ediyoruz.

Başvurunuzdan sonra sizi bekleyen süreci size kısaca açıklayalım:
1. Adım: Genel Yetenek Testi (Çevrimiçi)
2. Adım: İngilizce Testi (Çevrimiçi)
3. Adım: Kişilik Envanteri Testi (Çevrimiçi)
Adım 4: Mülakat (Çevrimiçi)
Adım 5: SunExpress Genel Merkez Ziyareti (Yerinde)
Son Adım: Teklif ve Başlarken

FLY için sizden beklentilerimiz:
İlk lisans programından (BA) yeni mezun (2023 Kış Dönemi mezunlarından başlayarak 2025 Yaz Dönemi mezunlarına kadar).
İngilizce'de yetkin (hem yazılı, hem sözlü hem de okuma becerileri).
İletişime açık, öğrenmeye ve kendini geliştirmeye hevesli.
Havacılık sektörüne ilgi duyan.
Antalya veya İzmir'de tam zamanlı olarak çalışmak.

FLY size ilk bakışta ne sunuyor?
SunExpress'in eşit hak ve menfaatlere sahip bir çalışanı olarak 1,5 yıllık bir sözleşme.
Havacılık sektörünü kalbinde sıfırdan öğrenmek.
Kendiniz olabileceğiniz samimi, destekleyici ve profesyonel bir çalışma ortamını deneyimlemek.
Küresel bir çalışma ortamında mesleki becerilerinizi geliştirme şansı.

SunExpress İnsan Kaynakları Ekibiniz

Başvurmak için:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu konu öğesini görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt